Nord Jylland
Gøteborg
DNMI for hele landet.
Vindguru for Strømtangen fyr
Statkraft for Rygge.
DMI for Færder fyr

Været for Hovdan Skagen Race

Vi har tittet på værmeldingene på nett, og alle er enige at det blir frisk sydvest under starten i morgen. Her har du linkene.

Publisert Sist oppdatert

Alle spør sydling vind på onsdag kveld. Danske DMI kliner til med 14 m/s (28 knop) på Færder Fyr. Windguru sier 7 m/s (14 knop) på Strømtangen Fyr. Vinden vil dreie over på sydvest på torsdag. Storm melder om lett vestavind og sol på lørdag, DMI melder regn og 8 m/s nord-øst i Norge, men sol i Skagen

Seilas liker værmeldingen fra DMI, Det Danske metrologiske institutt. Det er kjapt og enkelt å bruke, og gir også best dekning for Skagen. En annen favoritt er Foreca Båtväderet, men de har fremdeles vinterferie, slik at du går glipp av en fin vindutviklingsanimasjon på svenskekysten. Også Storm har kommet seg med bedre grafikk i år (se grafikken på toppen). Skal du vite om hvor mye sol og regn du får anbefaler vi værmeldingen til Statkraft. Windguru er gode på vindstyrke og har et stjernesystem på hvor pålitelig varselet er. Dette er både en betalingstjeneste og en gratis tjeneste. Gratisversjonen har en forsinkelse i varslingen.

Hvem er best på vær?

Vi ønsker å få din mening om hvem som spår det beste seilerværet. Her er værmeldingen for Hovdan Skagen meldt for Færder Fyr eller Rygge. I morgen for vi se hvem, som er best denne gang. Klikk på bildene for å få dem større.

Noen linker

http://www.vindsiden.no/

http://www.statkraft.no/pro/vaeret/#

http://www.storm.no/tv2/Vaer.aspx?utmx=587363&utmy=6543924&maplevel=2&sted=Tristeinen&meter=0

http://www.dmi.dk/dmi/index/verden/verdensvejr.htm?city=110047042&country=Norge

http://met.no/kyst_og_hav/batvar.html

http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=170

http://batvadret.foreca.se/area8a.html

http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/regionaludsigten/nordjylland.htm

Se også DMIs varsel for svenskekysten og Skagen.