Premie for hurtig påmelding til Breidangenregattaen

Premie for hurtig påmelding til Breidangenregattaen

Påmelding til Breidangen Rundt 2006 er nå åpnet. Det er mulig å melde seg på helt frem til regattadagen lørdag 20. mai, men de som melder seg på innen 13. mai er med i trekningen av 3 flotte rødvinsglass fra Hadeland Glassverk

Publisert Sist oppdatert

I 2003 ble den gamle tradisjonen med regatta på Breidangen gjenopptatt som et samarbeid mellom Holmestrand og Drammens Seilforening. Arrangementene har vært vellykket og med positive tilbakemeldingene fra seilerne. Målet innen 2007 er å etablere Breidangen Rundt som den nest største regatten i Oslofjorden i vårsesongen. Målet for 2006 er minst 50 deltakende båter.

Start og målgang ved Quality Spa & Resort Holmsbu

Både start og målgang vil skje ved Quality Spa & Resort Holmsbu slik at man kan nyte fasilitetene ved hotellet både før og etter regattaen. Ta gjerne med familien selv om disse ikke har planer om å seile og la ungene kose seg i utebassengene og spander en spa-behandling på ektefellen/samboeren mens du er ute og har det moro på sjøen! Lørdag ettermiddag inviterer hotellet til grillparty på brygga. Havnen er tilgjengelig for regattadeltakerne fra fredag til søndag.

Suksess med tomannsklasse

Det var ca. 10 båter som meldte seg på i tomannsklassen i fjor. Også i år legger vi opp til en egen tomannsklasse. Vi gjør dette i første rekke for å ha et tilbud til de som ikke kan stille med fullt mannskap, slik at disse slipper å konkurrere med de som har 10 mann på ripa. I tillegg er det en bra mulighet for de som skal seile Skagerak Twostar noen uker senere til å få prøvd seg i regattasammenheng. Det blir også vanlige lysklasser med og uten spinnaker.

Vinn opphold ved hotellet!

Blant premiene er gavekort på opphold for to på hotellet. I tillegg er det gavekort fra North Sails samt flotte glass fra Hadeland glassverk.

Breidangen Rundt er en regatta ment for seilere på alle nivåer. Vi har plass til både turseilere, de som er litt mer aktive regattaseilere og de som satser mye på regatta. Målet er å ha det morsomt på fjorden, uansett hvilket nivå man er på.

Påmeldingsskjema er lagt ut i menyen på Breidangen Rundt siden på www.dsf.no.

For mer informasjon om Breidangen Rundt 2006, følg med på www.dsf.no eller ta kontakt med Trygve Røste på e-post trygve@str.no eller tlf. 91770541.