Klart for Norges cup i Florø

Klart for Norges cup i Florø

Årets første Norges cup arrangeres i Florø for Optimist, Zoom8, E-jolle, 29er og Laser førstkommende helg. Rundt 225 seilere er påmeldt. I tillegg arrangeres båtmessa i Florø samme helg.

Publisert Sist oppdatert

For to år siden var det Norges-Cup i Florø for første gang. I år blir arrangementet avholdt samtidig som den tradisjonsrike Båtmessa.

Viktig informasjon til deltakere under NC:

Arrangør-utvalget i Norges Seilforbund oppfordrer Seilforeninger til å ta i bruk signalflagg ”Z” og bruke regel 30.2 i kappseilingsreglene denne sesongen. Årsaken er todelt:

For det første møter mange unge seilere ”Z” i utlandet uten å ha erfaring med det fra før. Den andre årsaken er at ved å bruke ”Z” unngår man å bruke Sort flagg, regel 30.3.

Florø Seilforening ønsker om nødvendig å bruke dette flagget / regelen under NCen 29.-30. april. For at ikke at noen skal bli forvirra sender vi ut denne meldingen. Les i regelboka og snakk med treneren om hvordan du skal forholde deg til dette. Høyst sannsynlig vil flagget ”Z” bli kombinert med flagget ”I”.

En annen nyhet er at det vil bli sendt ut felles SMS til alle deltakerne for å holde disse oppdataert om hva som skjer. Hvis du sender mobilnr. til ivar@pswin.com så setter han deg på lista og du kan følge med.

P.S. 2 av våre kretsdommere som skulle ha vært med i dommerbåtene under NC har dessverre blitt nødt til å trekke seg pga jobbsituasjon. Finnes det noen der ute som kan hjelpe oss med 2 dommere? Kontakt i tilfelle Frode på 48 15 23 23. D.S

Les mer om Norges cup og seiling i Florø i Firdaposten

http://www.firdaposten.no/sport/article2063708.ece