Dronningen 18. april.

Rekorddeltakelse til Musto Ski Yachting

31 båter i alt fordelt på 17 Melges 24, 11 11 metere og 3 FC8 er plåmeldt til helgens Ski Yachting og på grunn av den store deltaltakelsen kjøres kun en omgang i slalåmløypa.

Publisert Sist oppdatert

Nytt av året er at 11-meterne i regattaen. Det er en fin markering av 10 års jubileet for Musto Ski Yachting.

Mest oppmerksomhet vil nok alpinstjernene Kjetil Andre Ammodt få. I hver fall i bakken skal det godt gjøres å slå Kjus som har med seg slalåmspesialisten Kjetil Jansrud, seilmaker Thomas Oksmo og OLmesteren Siren Sundby og Aamodt som har både Hans Petter Buraas og Aksel Lund Svindal med seg ombord. Kristian Nergaard har også toppet laget på alpinsiden med Ole Christian Furuseth på laget.

Program:

Torsdag 20. april: Obligatorisk registrering og sjøsetting på Dronningen kl.17.00.

Fredag 21. april: Slalomrenn i Tryvannskleiva, fremmøte kl. 16.00, start kl. 17.00 m/ påfølgende afterski på Odeon bar i Hegdehaugsveien.

Lørdag 22. april: Varselsignal for første seilas kl. 12.00 ved Nakholmstein. Se for øvrig seilingsbestemmelsene som blir utlevert på torsdag 20. april ved registrering.

Lørdag 22. april: Kl.19:30 Sesong-åpningsfest med premieutdeling på Roklubben i Huk Aveny.

Påmeldingsfrist for Musto Ski Yachting er 20. april.

Kontingent: 850,- pr. lag. Betales til konto 9041.06.52527 Festdeltagelse kr. 400,- pr. person. (bet. på festen)

Da det er plassbegrensninger i Roklubben, så her gjelder det å raska på med påmelding. I løpet av onsdag må navn på festdeltagere sendes til nhauff@start.no. Her gjelder "first come - first serve" prinsippet.

På parkeringsplassen til KNS er plassen et stort problem frem til 1. mai når vinteropplag avsluttes. For at det skal være mulig å avvikle trafikken med deltagere i Ski-Yachting, vinteropplagsbåter som skal i sjøen og bilparkering er samarbeid viktig. Ta kontakt med KNS Havnekontor eller Havnesjef Martin, mob 4542 3558 for å få instruksjoner for hensetting av båter og sjøsetting. Dette gjelder også bryggeplass.

Parkering av hengere kan som i fjor skje på Gartneritomten. Her er det viktig at det blir holdt åpen kjørevei inn til beboere innefor parkeringen. For å opprettholde et godt forhold til naboer i Huk Aveny må hengere ikke hensettes i gaten.