Søk i arkivet

Bli med på «Seilas Senja Rundt»

Regattaen «Senja Rundt» har i år fått Seilas som hovedsponsor. Regattaen går av stabelen 2. - 5. august og arrangøren håper å lokke flere deltakere til den fantastiske seilasen som er delt inn i fire etapper over fire dager.

«Senja Rundt» er en regatta som ikke bare er forbeholdt racerbåter, men også en unik mulighet til å delta i en flott familieseilas.
Senja byr på uforglemmelige naturopplevelser. Øya er variert, fra den lune vakre sørspissen til den røffe yttersida der bosettingene klamrer seg fast i små fjorder omkranset av mektige fjell. Nordsida byr på naturens eget drama, før vi runder øya og seiler videre i det vakre Gisundet, tilbake til utgangspunktet Finnsnes.
– Det som gjør denne regattaen litt spesiell er at det er en ny etappe hver dag, forteller regattaansvarlig Arnfinn Bentdal i Senja Seilforening.
Regattaen seiles etter IYRUs kappseilingsregler for 2005-2006. Seilasen er delt inn i fire etapper hvor sammenlagt resultat blir det tellende. Alle deltakende båter vil bli premiert, med de fineste premiene til etappevinnerne og ikke minst «over all» vinner.
Seilasen deles i to LYS klasser, som settes av regattakomiteen. Skøyter og båter uten LYS bevis kan også delta.

Les mer om «Seilas Senja Rundt» i Seilas nummer 4

For mer informasjon: www.senjasf.com eller regattaansvarlig Arnfinn Bentdal telefon 91 66 08 20

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen