Minitransatbåtene har treningssamling

Minitransatbåtene har treningssamling

Med Nick Bubb som trener og Clemency Williams til å holde værbriefing til hver treningsdag har Miniene treningssamling på Hankø første helg i mai.

Publisert Sist oppdatert

manag-E og Classe Mini Norway inviterer alle Mini-seilere til treningssamling på Hankø 5.-7. mai. Vi har leid inn. Nick Bubb seilte inn til en 17. plass i fjorårets Mini Transat og Clemency Williams er selv en aktiv Mini-seiler og utdanner seg nå til meteorolog. Deltakerne bor på Hankø Yacht Club og dekker egenandel på kr 500,- for en båt med to personer. Påmeldingsfrist: 10. april til formann@classemini.no

At Laserklassen skal ha samling samtidig ødelegger neppe stemningen. Egenandelen dekker mat, overnatting, bryggeplass og coaching for hele helgen. Samlingen er muliggjort av klasseklubbens samarbeidsavtale med manag-E. Båtene kan seiles ned helgen før og det avtales nærmere hvor lenge de skal ligge.

IT selskapet manag-E samarbeider med Mini-klassen og er klassesponsor for Classe Norway. Selskapet skal bruke det strategiske samarbeidet til kundepleie, intern kommunikasjon og profilering.

Vinneren av manag-E rankingseilaser 2006 får 10.000 kroner i pengepremie

18.-20. august seiles manag-E doublehanded for Mini-klassen. Detaljer følger senere.