Sony Ericsson fortsetter med NORC

Sony Ericsson fortsetter med NORC

Sony Ericsson går inn i sitt andre år som hovedsamarbeidspartner for Norwegian Offshore Racing Club. Årets høydepunkt i Sony Ericsson NORC rankingseilasene blir NM på Hankø i september.

Publisert Sist oppdatert

Mobiltelefon produsenten Sony Ericsson har seiling som en av sine satsningsområder for å markedsføre sine produkter. Rankingseilasene til Norwegian Offshore Racing Club er en viktig del av denne miksen og derfor har de bestemt seg for å fortsette satsningen også i år.

I NORC er de veldig fornøyd med at Sony Ericsson har forlenget avtalen. Det betyr at norske IMS seilere får enda bedre arrangementer. Alle sponsorinntektene som NORC henter inn går rett tilbake til seilerne.

- Det er alltid gledelig når vi klarer å levere verdier tilbake til våre samarbeidspartnere slik at de kommer tilbake år etter år. Sony Ericsson satset på oss i den spede begynnelsen til NORC og dette blir det andre hele året de er med som hovedsamarbeidspartner. Det betyr mye for oss å ha med en så kjent merkevare som Sony Ericsson på laget når vi går inn i 2006-sesongen, sier Thomas Nilsson, nyvalgt leder i NORC.

Sony Ericsson NORC rankingserie starter 6. mai i Son og avsluttes med det første offisielle Norgesmesterskapet i storbåtseiling på Hankø helgen 8.-10. september.

Du kan lese mer på www.norc.no