NORC-sesongen starter 19. april
NORC-sesongen starter 19. april
NORC-sesongen starter 19. april

NORC-sesongen starter 19. april

Selv om kvikksølvet har krøpet uforskammet langt ned på den nedre halvdelen av skalaen, nærmer en ny NORC-sesong seg heldigvis med stormskritt. Informasjonsmøte er berammet til Onsdag 19. april kl 19-21 i KNS lokaler, Huk Aveny 1

Publisert Sist oppdatert

Årets sesong innholder flere nye momenter, og alt skal presenteres på et informasjonsmøte 19. april. Ring mannskapet ditt og hold av datoen i kalenderen.

6. mai starter rankingseilasene i Son, men allerede 19. april kan du få med deg alt som skal skje sesongen 2006 – sesongen hvor du som NORC-seiler for første gang skal konkurrere om NM-tittelen i IMS.

Nytt i år – i tillegg til NM-statusen på Hankø i september – er at Moss Seilforening er valgt som arrangør, og dette er blant de tingene du vil få inngående informasjon om første onsdag etter påske.

– Det blir en spennende sesong med en del forbedringer fra fjorårets vellykkede NORC-regattaer, men det er viktig at flest mulig møter opp på informasjonsmøtet, slik at både arrangører og seilere er godt forberedt, sier nyvalgte leder i Norwegian Offshore racing Club, Thomas Nilsson.

Informasjonsmøtet har følgende dagsorden:

* En omfattende innføring i IMS.

* Presentasjon av årets ranking.

* Informasjon om de enkelte arrangementene.

* Informasjon om det sosiale rundt arrangementene.

* Mer om den nordeuropeiske rankingen HRH Nordbank Blue Championship.

* Treningssamlinger: Elvstrøm/Sobstad – North Sails.

Det oppfordres så mange som mulig – både ferske og erfarne NORC-seilere – å møte opp mannsterke, da det vil bli lagt vekt på å informere så mye som mulig om IMS, slik at seilingen skal bli enda mer givende og forståelsesfull for våre medlemmer.

IMS: FAIR RULE – FAIR RACING!