«Bisquit la Trinitaine» ble bygget i 99/00
Nokia under speedrace i Oslo havnebasseng ifjor

Frostad med ny båt og ny hovedsponsor

Til tross for 2. plassen i fjorårets Nokia Oops Cup har Knut Frostad jaktet på ny båt til årets regatta.

Publisert Sist oppdatert

Academy var den desidert eldste båten i fjorårets Nokia Oops Cup og mange mente derfor at 2. plassen ifjor var en mye større prestasjon enn seieren året før da Frostad & Co stort sett hadde eldre båter å konkurrere mot.

Derfor har Academylaget vært på jakt etter ny båt, noe som ikke har vært lett etter alle havariene med trimaranene under høstens Transat Jacques Vabre seilas. Nå har det imidlertid lyktes. Knut overtar NOKIA, den tidligere «Bisquit la Trinitaine» bygget i 1999/2000. Båten har tidligere vært seilt av svensken Magnus Olsson, men nå har altså Frostad & Co overtatt både båt og sponsor fra svenskene.

Båten skal i første omgang leies inn for en sesong, mens den gamle Academy nå er til salgs. NOKIA som ifjor viste seg å være sårbar i lite vind, vil få ny og større seilføring og etter det Seilas kjenner til skal det bygges nye foiler til båten.

NOKIA/Academy som båten nå vil hete skal hentes til Norge i April og vil være klar til starten av årets NOKIA Oops Cup i Oslo 7-8 juni. Flere svenske seilere vil etter det vi forstår bli med sammen med det norske kjernemannskapet i sommerens regattaer.