Søk i arkivet

Mannskap truffet av lynet

En seilers verste mareritt inntraff nylig da riggansvarlig for Team Ericsson, Tim Dean ble truffet av lynet mens han hang i mastetoppen.

Dean satt i mastetoppen da det begynte å regne. - Det var en av regnbygene som er så typisk for Melbournes, sa teknisk sjef for prosjektet Magnus Olsson, - men denne bygen var ikke som de andre. Den var full av lyn. Tim Dean ropte på hjelp, men før mannskapet fikk firt ham ned traff lynet. Han ble umiddelbart kjørt til Price Alfred Hospital der han vil gjennomgå full sjekk. Ifølge Timo Malinen, medisinsk koordinator for Volvo Ocean Race, er han i fin form. Både han og mannskapet fikk seg litt av et sjokk, men nå er hendelsen blitt til en god historie han kan ta med seg fra jorden rundt seilasen. Om han imidlertid blir klar til start søndag er i skrivende stund ikke klart.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen