Søk i arkivet

50 BB11 i NM?

Årets NM i BB11 klassen som også markerer klassen 50 års jubileum kan bli et tallrikt mesterskap. Interessen for den populære kjølbåten er på sterkt oppadgående etter at den ble kåret til tidenes seilbåt av Seilas´ lesere.

Det blir Brevik Seilforening som får æren av å arrangere BB11 klassens jubileumsregatta til sommeren og allerede syder og koker det i BB11 miljøet. Ifølge viseformannen i BB11 klubben Tom Arheim finnes det idag 140 seilklare BB11 i Norge, og minst 50 av dem har allerede meldt sin interesse for å delta i NM i august. Flere av seilerne har bygget spesialtilpassede hengere til båtene sine og Arheim sier til Seilas at disse kan lånes for å transportere båter over landeveien til Brevik. 50 kan altså bli et lykketall for BB11 klassen. 50 båter + i NM, 50 års jubileum for klassen og 50 år siden den første båten ble stilt ut på den første Sjøen for Alle utstillingen på Frognerstranda i Oslo. Nå kan du igjen få se BB11 på Sjøen for Alle. Som vinner av Seilas´ Tidenes seilbåt konkurranse blir båten å se på Lillestrømsmessen i mars.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen