Søk i arkivet

Internett-regatta er fremtiden

Det er OneStar seiler Trond Åsvoll som sier dette, etter at det nye systemet med sms, internettkontakt, og blogging ble prøvd ut under fjorårets TwoStar seilas.

Under TwoStar seilasen i fjor kunne publikum følge båtenes posisjon, fart og kurs på et kart via Poition Guard, forteller Åsvoll til Agderposten. I tillegg kunne seilerne sende bilder og blogger til publikum. Åsvoll, som snart begynner treningen til sommerens OneStar-regatta, forteller at han er veldig begeistret for det nye systemet, og mener dette er fremtiden innen seilsport. - Det betyr mye at noen heier på deg når du ligger litt etter, og det eller beste er å bli ringt opp om natten av folk som glemmer å presentere seg. I tillegg til underholdningsfaktoren for publikum gir det også seilerne en ekstra trygghet å vite at folk følger med og vet hvor de befinner seg til en hver tid.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen