Søk i arkivet

Norwegian Steam
Norwegian Steam
Kronprins Fredrik i Farr 40 «Nanoc»
Kronprins Fredrik i Farr 40 «Nanoc»
Norwegian Steam med Eivind Astrup under Farr VM i Australia 2004.
Norwegian Steam med Eivind Astrup under Farr VM i Australia 2004.

Farr 40 sirkuset til Norge

Eivind Astrup har forhandlet med Farr 40 organisasjonen og KDY som skal arrangere VM i 2007. Nå har nordmannen fått grønt lys for en regatta for klassen i Norge i forkant av mesterskapet. KNS vil få tilbudet om å arrangere regattaen på Hankø.

Astrup som har vært enslig svale i det internasjonale Farr 40 sirkuset jobber nå aktivt for at det skal bli flere norske og skandinaviske båter i klassen. Et VM i Danmark og flere regattaer i Skandinavia kan være en fin stimulans. Allerede er det to danske båter i og med at KDY formannen David Holm har slått følge med Kronprins Frederik som har seilt i klassen i ett års tid. I Norge har Per Arne Nilsen kjøpt båt og ifølge Astrup er det interesse både blant Bergensseilerne og i Oslo. Om KNS sier ja til å påta seg arrangementet kan vi få en knallregatta på Hankø med flere norske båter mot verdenseliten.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen