Søk i arkivet

Ny generasjon windsurfere

Junior VM i RS:X holdes i disse dager i Florida. De tre norske deltagerne fikk det ikke helt til første dag.

RS:X er brettklassen i OL. I junior-klassen brukes samme brett, men et seil på 8,5 kvadratmeter mot 9,5 i for seniorene. I Norge har det vært en stor rekruttering av unge seilere i BIC-klassen, hvor mange av disse nå har avansert til det større RS:X-brettet.

Talentfulle seilere
Vi har fire svært talentfulle seilere i RS:X-klassen. To jenter og to gutter. Tre av disse seiler nå VM i Clearwater i Florida. Første seildag var i går, hvord et ble gjennomført tre seilaser.
Arthur Ulrichsen har startet best. Han ligger på 17. plass etter første dag. Det startet tungt med en 29. plass, men avsluttet dagen med en 10. plass.
Oda Skaug ligger på 19. Plass sammenlagt, plassen foran Marie Brunvoll Nustad. Odas beste så langt er en 11. plass. Maries startet bra med en 14. plass men ble disket for tjuvstart i andre seilas.

Du kan følge mesterskapet her.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen