Artemis Racing Testing session AC45 foiler. 12th of February, 2015, Alameda, USA
Jentelaget SCA er svenskenes yndlinger i Volvo Ocean Race til tross for at det ikke er en eneste svensk seiler ombord

Kappseilingsforum på Allt För Sjön

Det skjer mye i svensk seilsport denne sommeren og arrangører og seilere benytter båtutstillingen i Stockholm til å presentere seg.

Publisert Sist oppdatert

 

 

 

Sverige er i sommer vert for Volvo Ocean Race, America’s Cup World Series, verdenscup i matchseiling, ÅF Offshore Race og mye annet. Nå har Stockholmsforeningen KSSS  invitert til Kappseilingsforum fredag 6. mars kl 1600 på Mässan i Älvsjö.

Her får et innbudt publikum vite siste nytt om America´s Cup,  om jentelaget SCA i Volvo Ocean Race, om KSSS elitesatsing, og ikke minst om ÅF Offshore Race (Gotland Rundt). 

Etter programmet som varer i ca. halvannen time byr messen Allt För Sjön gjestene på lett mat og drikke. 

På programmet står blant annet:

OL mester Fredrik Lööf er på plass for å fortelle om America´s Cup og sin og svenske Artemis satsing. America’s Cup World Series i AC45 arrangeres i Göteborg i slutten av august.

 

Team SCA i Volvo Ocean Race er direkte med link til Auckland. Volvo Ocan Race avsluttes i Göteborg i slutten av juni i år.

Siste nytt fra ÅF Offshore Race – Gotland Runt som er en av verdens største havseilaser og som starter fra Stockholm tidlig i juli.

Intervju med Svenska Seglarförbundets Marit Söderström Nord (OL-medaljør i 1988) som er ansvarig for seilforbundets talentutvikling.

Björn Hansen kommer og forteller om den kommende sesongen i World Matchracing Tour som har sitt årlige arrangement i Marstrand i månedsskiftet juni/juli.

Team SCA er på plass og lodder ut fine produkter, blant annet en Team SCA-jakke fra Helly Hansen

Kappseilingsforumet er gratis for KSSS VIP gjester som også får fribilletter til båtmessen hele dagen (kl. 12-20) fredag 6 mars.


Hovedbilde: Iain Percy og Nathan Outteridge har sentrale roller på Artemis teamet.

seilmagasinet.no utgis av
Norsk Maritimt Forlag AS

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. SEILmagasinet er medlem av Fagpressen og arbeider etter Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør: Ole Henrik Nissen-Lie

Redaksjonssjef: Axel Nissen-Lie

Journalister: Bror Sonne, Morten Jensen, Mikkel Thommessen, Jon Espen Skogdalen

Adresse:

Billingstadsletta 17
N-1396 Billingstad
Norge

Telefon: 66 76 49 50

Org.nr: 968640860