Søk i arkivet

Artemis Racing Testing session AC45 foiler. 12th of February, 2015, Alameda, USA
Artemis Racing Testing session AC45 foiler. 12th of February, 2015, Alameda, USA Foto:
 Jentelaget SCA er svenskenes yndlinger i Volvo Ocean Race til tross for at det ikke er en eneste svensk seiler ombord
Jentelaget SCA er svenskenes yndlinger i Volvo Ocean Race til tross for at det ikke er en eneste svensk seiler ombord

Kappseilingsforum på Allt För Sjön

Det skjer mye i svensk seilsport denne sommeren og arrangører og seilere benytter båtutstillingen i Stockholm til å presentere seg.

Hovedbilde: Iain Percy og Nathan Outteridge har sentrale roller på Artemis teamet.

 

 

 

Sverige er i sommer vert for Volvo Ocean Race, America’s Cup World Series, verdenscup i matchseiling, ÅF Offshore Race og mye annet. Nå har Stockholmsforeningen KSSS  invitert til Kappseilingsforum fredag 6. mars kl 1600 på Mässan i Älvsjö.

Her får et innbudt publikum vite siste nytt om America´s Cup,  om jentelaget SCA i Volvo Ocean Race, om KSSS elitesatsing, og ikke minst om ÅF Offshore Race (Gotland Rundt). 

Etter programmet som varer i ca. halvannen time byr messen Allt För Sjön gjestene på lett mat og drikke. 

På programmet står blant annet:

OL mester Fredrik Lööf er på plass for å fortelle om America´s Cup og sin og svenske Artemis satsing. America’s Cup World Series i AC45 arrangeres i Göteborg i slutten av august.

 

Team SCA i Volvo Ocean Race er direkte med link til Auckland. Volvo Ocan Race avsluttes i Göteborg i slutten av juni i år.

Siste nytt fra ÅF Offshore Race – Gotland Runt som er en av verdens største havseilaser og som starter fra Stockholm tidlig i juli.

Intervju med Svenska Seglarförbundets Marit Söderström Nord (OL-medaljør i 1988) som er ansvarig for seilforbundets talentutvikling.

Björn Hansen kommer og forteller om den kommende sesongen i World Matchracing Tour som har sitt årlige arrangement i Marstrand i månedsskiftet juni/juli.

Team SCA er på plass og lodder ut fine produkter, blant annet en Team SCA-jakke fra Helly Hansen

Kappseilingsforumet er gratis for KSSS VIP gjester som også får fribilletter til båtmessen hele dagen (kl. 12-20) fredag 6 mars.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen