Kristian Ruth med topplasseringer

Ruth ble dagens mann i Laser

Med to topplasseringer var Kristian Ruth nest best av alle de 40 Laserseilerne i Hyeres.

Publisert Sist oppdatert

De norske Lasergutta fortsetter å imponere under verdenscupregattaen i Hyeres. Mens Mathias Mollatt var den beste av våre etter første dag, klinte Kristian Ruth til på den andre og med plasseringene 5 og 1 er han plutselig med i kampen om plass i medaljefinalen. Etter to dager med i alt fire seilaser ligger Ruth på 8. plass sammenlagt. Mollatt som igår hadde plasseringene 20 og 12, ligger som nummer 12 og har også gode muligheter for medaljefinale.

Bjørnar Erikstad som imponerte så stort etter første dag der han vant begge seilasene, hadde en litt tyngre dag igår, og måtte gi fra seg sammenlagtledelsen til franske Damien Seguin etter 6. og 10. plass.

Med 3. og 4. plass igår ligger den norske Sonaren nå på 4. plass, men det er svært jevnt mellom de  beste båtene og Aleksander Wang-Hansen & Co har gode muligheter for å seile seg opp.

Marthe Enger Ede hadde 12. og 20. plass igår og med det ligger hun på 17. plass av de 40 båtene som har fått delta i verdenscupregattaen. Hun har åtte poeng opp til medaljefinaleplass