Tiril Bue fulgte godt opp med 2. plass i finalen.

Råsterk avslutning av Laserseilerne

Med 1. og 2. plass til de norske seilerne i medaljefinalene fikk vi en avslutning på Medemblik-regattaen som bærer løfter for fremtiden,

Hovedbilde: Kristian Ruth vant medaljefinalen overlegent.

Det ble en god norsk avslutning av Delta Lloyd-regattaen i Medemblik. Med seilere i 3 medaljerace, ble det en spennende dag. Også i dag med mye vind, 20-25 kn fra vest.

Dette sier sportssjefen Jan Steven Johannessen:

De norske Laser-seilerne med Kristian Ruth i spissen har virkelig imponert i Medemblik. I dag vant han medaljfinalen med god margin. Sammenlagt ble det en solid 5. plass. Dette lover godt for VM og EM, som er rett rundt hjørnet.

Tiril Bue er ikke mye dårligere. Hun seilte fantastisk i dag og vekslet med Marit Bouwmeester om å lede gjennom hele løpet.  Til slutt ble hun nummer to og det holdt til 7. plass sammenlagt.

Maria Mollestad gjør også karrierebeste, med 6. plass i finalen og 8. sammenlagt.
Sonaren har vært jevn, og med en 3. og 4. dag, ble det 3. plass sammenlagt.

Vi reiser hjem med hevet hode og gleder oss til de neste regattaene, sier Johannessen.