Søk i arkivet

Ti IMS regattaer i ranking

Fjorårets finale på Bornholm ble vunnet av svenske Ralf Aspholm. Men han fikk hard konkurranse fra blant andre Sverre Valeurs Ocean Warrior, Wolfpack Racing Team og Carl Jansens Too Obnoxious. I år er det nye muligheter til å hevde seg for de norske IMS båtene.

Utvidet. Arbeidsgruppen for North European IMS Championship, der blant annet Thomas Nilsson, leder i NORC, sitter, har bestemt seg for å utvide fra syv til ti etablerte regattaer som tellende i årets ranking.

De nye regattaene som teller i år er: YKP Commodore Cup, Gdynia, Polen, Latvian Championship og Watergate, Pärnuu i Estland.

- I fjor hadde vi 14 båter fra 9 nasjoner til finalene på Bornholm, og vi håper at det blir ennå flere i år, sier Eva Holmsten, leder for rankingserien.

Fornøyde. Det foreligger ingen endelig beslutning om at årets finaler skal seiles på Bornholm. Komiteen jobber imidlertid med saken.

- Alle seilerne var veldig fornøyd i fjor. Banene var bra og været var helt utrolig bra med sol og vind hver eneste dag, sier Homsten.


North European IMS Ranking 2007
17.-20. mai, YKP Commodore Cup, Gdynia, POL
9.-10. juni, Færderseilasen, Oslo, NOR
9.-10. juni, Volvo Suursari Race, Espoo, FIN
17.-19. juni, Kieler Woche, GER
1.-4. juli, Eurocard Gotland Runt, SWE
7.-11. juli, Open Latvian Championship, LAT, Riga via Salasgriva til Pärnuu
7.-11. juli, German IMS Championship, Warnemünde, GER
11.-14. juli, Watergate, Pärnuu, EST
23.-28. juli, Swedish Championship and IMS 670 Euro, Sandhamn, SWE
11.-18. august, IMS Worlds, Hankø, NOR
Finaler 20.-23. september

 

Se hjemmesiden for mer informasjon http://www.championofthebaltic.org/

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen