Mot sesongstart

Inviterer til ekstra trening

Inviterer til ekstra trening

Sverre Valeur og hans Team Bergen får ikke nok av trening. Northssamling på Holmsbu den siste helgen i april har de tenkt til å forlengemed to dager, men da ut i fra Åsgårdstrand. De vil gjerne ha flere åtrene mot.

Publisert Sist oppdatert

- Vi vil gjerne trene mer enn de to dagene på Homsbu, og hvis vi kan bli flere som samles om å bli gode så hjelper det alle, sier Sverre Valeur.

Ivrige. Han tar med seg Team Bergen til Holmsbu på Norths treningssamling 27.-29. april, og søndag kveld seiler de båten ned til Åsgårdstrand. Mandag og tirsdag blir det mer trening. Mandag er en såkalt inneklemt dag mellom helgen og fridagen 1. mai. Det gir god anledning til ekstra timer på vannet.

- Vi kommer til å kjøre intensive økter med starttrening og boathandling. Her skal det være høyt tempo, sier Valeur til SEILmagasinet.

Flere. Han har allerede fått med seg noen båter til treningen, men ønsker seg flere. Team Bergen har blant annet fått med seg landslagstrener Espen Guttormsen til samlingen.

- Jo flere vi er som trener mot hverandre, jo bedre blir vi. De som vil være med, enten en av dagene eller begge, kan ta kontakt med meg, sier Valeur.

Sverre Valeur treffes på 91 68 10 00.