World Cup Hyeres

Superblogger Elin Samdal satser på gull

Superblogger Elin Samdal satser på gull

Elin Samdal ligger an til å vinne Laser Radial-klassen i World Cup i Hyeres fredag. Hun må bli bedre enn 7. plass for å klare det. Mens hun lader opp til dagens avgjørende regatta  blogger hun på SEILmagasinet.no.

Publisert Sist oppdatert

- Det var ikke dagen min i går. Det ble mange feil og for ofte skylapper. Selv om jeg gikk på trynet i begge, leder jeg fortsatt. Fantastisk! Hvorfor bruke mer tid på å irritere meg over de feilene når jeg skal fokusere på dagens Medal Race, skriver Elin Samdal i sin blogg.

IVRIG. Samdal er en av de aller ivrigste bloggerne på SEILmagasinet.no og hennes bidrag er vel verdt å følge med på. Innimellom alt alvoret på regattabanen tar hun seg tid til å oppdatere oss her hjemme med innsiktsfulle innlegg.

I dag skal hun seile en av sine mest avgjørende regattaer. Hun leder med ett - 1 - poeng foran andreplassen.

SOMMERFUGLER. - I forhold til poengene kan jeg ikke bli dårligere enn 7. I Medal Racet får alle dobbel poeng sum av den plasseringen du får i mål. 1.plass = 2 Poeng, 10.plass = 20 Poeng. Får sommerfugler i magen av tanken på hvor spennende det vil bli. De har det vært nok at siste uka.. Generelt sett begynner jeg å kjenne denne regattaen på kroppen, å lede den største WC i sesongen 5 dager på rad har mildt sagt vært en ny situasjon for meg, men for en treningssituasjon, skriver Elin Samdal.