SEILtv

Rustne seilere på Holmsbu – sjekk SEILtv!

Rustne seilere på Holmsbu – sjekk SEILtv!

For mange utgjør North Sails' treningssamling på Holmsbu årets første runder rundt bøyene. Se intervjuer av Dag Usterud, Sverre Valeur, Ludvig Daae, Eliert Kamfjord, Thomas Føyen og Karianne Eikeland fra treningsamlingen – på SEILtv.

Publisert Sist oppdatert

Sverre Valeur var på plass i Holmsbu ytterst i Drammensfjorden hvor han fikk prøvd sin nye båt, ex-AL*CAP*ONE, for første gang. IMS-båten Grand Soleil 42R er ikke den eneste båten Valeur har slått kloa i – Farr 40en WARPATH er også innkjøpt med tanke på VM i København til sommeren. Hør Sverre Valeur snakke om den mildt sagt friske 2007-satsningen fra Team Bergen.

MER NY-BÅT. Flere kom til Holmsbu med ny båt, så pass på at du får med deg hva Dag Usterud mener om X-35-seiling og hva Thomas Føyen og Karianne Eikeland mente om dag én rundt bøyene i Føyen og Espen Clasons nye X-41 One Design.

Å SEILE MED LUDDE. På Holmsbu var det også shorthanded-trening som blant annet Ludvig Daae og Eilert Kamfjord deltok i. Hør hva Kamfjord mener om å seile med Daae – og hva Ludvig Daae mener om å være på kontoret om sommeren...

Klikk her og skru på SEILtv!