Bodø Seilforening gjør alt selv

Følg Corponor Offshore Race på Internett nå!

Følg Corponor Offshore Race på Internett nå!

Publisert Sist oppdatert

De som måtte tro at det er SEILmagasinets journalister som sitter bak PCen og følger Corponor Offshore Race, må tro om igjen. Bodø Seilforening sitter selv og følger opp regattaen ved hjelp av de verktøyene SEILmagasinet har utviklet for at arrangører skal kunne synliggjøre sine regattaer for publikum.

– I forbindelse med at vi har vært mediapartner i en rekke regattaer i de senere årene, som for eksempel Watski Skagerrak TwoStar og Simrad OneStar, har vi utviklet et meget omfattende verktøy for å kunne levendegjøre regattaer for publikum på Internett. Til nå har vi benyttet verktøyene selv, men det er nå fullt mulig også for andre regatta-arrangører å benytte de muligheten vi har utviklet, sier Morten Jensen i SEILmagasinet, som ikke tror det finnes noe lignende noe sted.

Utviklingen har pågått i over fire år.

– Først nå begynner vi å komme i mål. Når vi nå snart får på plass et internettbasert resultatsystem, kan vi tilby foreningene en unik regattapakke som innbefatter alt fra elektronisk påmelding, tracking av båtene, nyhetspublisering, mobiltelefonblogg med mere, sier Morten Jensen.

Han mener regattapakken gir regattaarrangører en unik mulighet til å synliggjøre arrangementene sine både for publikum og sponsorene sine. Noe som igjen vil gjøre det lettere for arrangørene å få sponsorer.

Du kan følge Corponor Offshore Race her, og som sagt: Alt du ser skjer i regi av Bodø Seilforening!