Oslofjorden Rundt

De små båtenes regatta

De små båtenes regatta

Hele 55 båter stilte til start i årets Oslofjord rundt på lørdag og i de varierte forholdene ble det et race for de små båtene i shorthanded-klassene. Wolfgang Eichstetter vant soloklassen, mens Anders Larsson vant i doublehanded klassen.

Publisert Sist oppdatert

- Det åpnet med veldig lite vind, men når vi kom til toppmerket frisknet det på og det blåste vel 10-11 sekundmeter i kastene. Kjempemoro, forteller Thor Gunnar Andersen.

GOD START. Han seilte sammen med Øyvind Reed-Jenssen i OPEN SEA 1, en Mini transat, og tok Oslofjorden rundt som en treningsregatta foran sesongens mange shorthanded regattaer. Hvis lørdagens resultat er representativt så lover det godt for Mini-duoen.

De tok nemlig andreplassen etter Anders Larsson som seilte Balladen Piont 2 Point. I soloklassen var det Wolfgang Eichstetter som tok gullet i sin LUPONA, en Kron. Elling Rishoff seilte inn til en pen andreplass i GODE VENNER, en First 40.7.

NY BÅT. Morten Opstad Eriksen gjorde det skarpt i den nye Hunter 27Xen HUNTERS BABY. Han tok gullet i klassen uten spinnaker.

Du kan se hele resultatlisten her.