Søk i arkivet

NORC rankingX-treme leder i Larvik

Etter første dag på vannet i Larvik er det brødrene Kristiansen som leder den lille klassen i sin Team X-treme. Rett bak dem ligger en Dufor 34 med Arvid Kaupang som skipper.

- Vi har hatt en helt fantastisk dag på vannet. Det begynte med rundt 10 knops vind, men tok seg opp ut over dagen. Vi hadde virkelig flyt i dag, sier Erik Kristiansen, på Team X-treme.

Larvik Seilforening fikk en flott start på sitt første NORC arrangement denne helgen. 12 båter var samlet til intensive pølsebane seiling og alle fikk det de ønsket. Kristiansen synes det var spesielt hyggelig at Kaupang & Co gjør det så godt.

- Det er moro å se at en båt med helt hvite seil kan hevde seg så høyt oppe. En trenger ikke være hardcore racing med det beste utstyret for å ha det moro nok til å gjøre det bra, sier Kristiansen.

Lørdag kveld var det grill og live band på seilerhytta til Larvik Seilforening. Regattaen fortsetter søndag.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen