Breitling Cup

27/04/2007 - Semaine Olympique Française 2007 - Hyères - Jour 6 - Medal Races *** 27/04/2007 - 2007 Semaine Olympique Française - Hyères (South of France) - Day 6 - Medal Races

Jannicke Stålstrøm leder fortsatt i Nederland

Publisert Sist oppdatert

Det er dog jevnt i RS:X-klassen. Kun to poeng har Jannicke Stålstrøm på franske Faustine Merret. Ytterligere to poeng er det så ned til italienske Favia Tartaglini. De tre har skilt seg ut i klassen.

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen hadde også en god dag i Star-klassen, for med 5. og 4. plass har de rykket helt opp på 2. plass sammenlagt, og også disse er på god vei mot medaljefinalen. Leder gjør Alfonso Domingos og Bernardo Santos fra Portugal.

At det norske Yngling-laget med Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed også seilte godt i dag, synes ikke på sammenlagt-listen. De startet ikke i går fordi Siren ikke rakk frem på grunn av eksamen, men hun synes nå å finne seg bedre og bedre til rette i båten. I dag vartet laget opp med 4., 15. og 3. plass.

I den 75 båt store Laser Radial-klassen kretser Elin Samdal rundt topp 10-resultater, men ettersom klassen er delt gir det foreløpig likevel bare en 16. plass sammenlagt. I dag oppnådde hun 10., 13. og 7. plass.

29. plass er status for det norske 49er-laget [Christopher Gundersen og Frode Bovim] så langt. I RS:X for herrer ligger Eivind Sinding-Larsen på 35. plass, mens Tina Løken Nilsson og Lina Beyer Strømquist bekler en 33. og sisteplass i 470.