Søk i arkivet

JolleseilerePinsesamling i vest og sør

Pinsesamlingen til Tønsberg Seilforening er fulltegnet med 400 deltakere. I vest sørger RAN Seilforening for at ivrige jolleseilere kan få trening på hjemmebane i pinsen.

På Vestlandet er det nå i overkant av 60 jolleseilere som ser frem til en langhelg regi av RAN Seilforening. Pinsesamlingen starter lørdag og varer til og med mandag. RAN har hentet inn Stig Arild Pettersen som hovedtrener og han blir supplert av 3-4 andre trenere. I år er det klassene Optimist, Zoom og Laser radial som skal trene.

TRADISJON. Det er tredje året på rad at RAN arrangerer pinsesamling.

- I fjor var det over 90 deltakere, men i år blir det ikke så mange siden vi ikke har Europa joller. Vi startet denne samlingen som et supplement for seilere på Vestlandet som ikke fikk plass eller ikke hadde anledning til å reise til Tønsberg, sier Åge A. Landro i RAN Seilforening.

FULLT. I Tønsberg ble den tradisjonelle pinsesamlingen full tidlig. Foreningen stengte påmelding da de hadde 400 deltakere.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen