Visit Shetland Race

Piont Break vant returen

Piont Break vant returen

Piont Break, en Bavaria 42 Cruiser, skipper Jørgen Madsen og hans mannskap seilte i strålende solskinn inn til Marstein utenfor Bergen til overall seier i den siste etappen i Visit Shetland Race på mandag.

Værmeldingene holdt hva de lovet etter starten fra Lerwick på søndag. Det blåste mellom 10 og 20 knop hele veien over til Marstein for deltakerne i Visit Shetland Race. De som kom inn ut på ettermiddagen fikk litt ekstra å jobbe med da vindkastene nådde opp i 30 knop.

FØRST. Første båt i mål var Wolfies Toy, en Open 50 med doublehanded duoen Bartel Van Holsbeeck og Veronique Dierickx Visschers om bord. De brukte litt over 20 timer på den 180 nautiske mil lange overfarten.

Jørgen Madsen, skipper på Bavaria 42 Cruiseren Piont Break, brukte neste 25 timer og det holdt til overall seieren i LYS klassen på etappen. Rolf Hermansen som vant på vei vest kom på andreplass overall tilbake.

TO MANN. I Doublehanded klassen var det nederlandske Fandango som nok en gang tok seieren. Beste norske båt i klassen ble Embla 3 med Helge Ivarsøy og Jon Amtrup som tok tredjeplassen overall.

Du finner de foreløpig uoffisielle resultatlistene for strekningen her.