Kieler Woche 2007

Christian Juell leverte i Kiel

Christian Juell leverte i Kiel

Christian Juell, Moss Seilforening, seilte glimrende under Kiel Woche og sikret andreplassen bak dansken Christian Rindom. Juell viser dermed at formen sitter før NM – og VM i Nederland.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, det var veldig gøy og det er deilig å kjenne at jeg ikke er så langt bak de beste før VM som går i Nederland slutten av juli, sier Christian Juell til SEILmagasinet.

– Jeg har seilt mye i det siste, så det er først og fremst mye trening som har gitt de gode resultatene.

En andreplass i Kiel er en meget god prestasjon. Dansken Christian Rindom, som vant, er blant de absolutt beste danskene og det er stort sett fra det flate landet i syd de beste E-jolleseilerne kommer fra.

Etter verdensmesterskapet er det over og ut med Europajolla for Christian Juell. Da tar han fulltidssteget over i Laser.

Det var flere norske seilere i E-jolle-aksjon i Kiel. Erik Kavli fra KNS avsluttet som nummer seks, ikke en dårlig prestasjon det heller, Mathilde Thorleifsson ble 23. og Arne Lothe, begge KNS, endte på 28. plass i E-jolle-feltet.

LASER RADIAL. I Laser Radial ble Elin Samdal, Fredrikstad Seilforening, nummer syv og Cathrine Gjerpen fra KNS ble nummer 14.

Bjørnar Erikstad endte på en fjerdeplass i 2.4mR.