Nordenfjeldske Seileruke

Flott sistedag på en vellykket seileruke

Flott sistedag på en vellykket seileruke

Det var totalt vindstille og klar himmel i Molde tidlig lørdag morgen - og det så ut til å spøke for dagen som var satt av til baneseilaser rett utenfor Molde Havn. Etter flere timers venting kom det etterhvert litt vind som likevel gjorde det mulig å gjennomføre en regatta. 

Sted: Fjorden utenfor Molde

Vær: 20 C' , klar himmel og sol .

Vind: Vindstille tidlig på dagen, men 5-10 knots etterhvert

- Med lett vind som lå spredt utover baneområdet med (u)jevne mellomrom var det vanskelig forhold for båtene, men de fleste klarte å komme seg gjennom banen før vinden til slutt døde helt ut. Men også i dag skulle det bli en kamp mot klokka for at de seneste båtene skulle nå

maksimaltiden på 90 minutter etter første målpassering i hver klasse, melder Arild Schei, Trondhjems Seilforening.

SOSIALT. Den sportslige delen av seileruka er nå over og lørdag kveld står det sosiale i høysetet. Godt over 200 seilere samlet seg i et champagne-telt på kaikanten ved Molde gjestehavn sent på ettermiddagen. Deretter bar det inn til bannkett og premieutdeling på Alexandria Hotell.

Der vil det også bli kunngjort hvem skal arrangere Nordenfjeldske Seileruke 2009.

SKRYT. - Molde Seilforening har arrangert en meget vellykket Nordenfjeldske Seileruke, og formann Morten Skagen og resten av de frivillige i  foreningen skal ha all honnør for godt arbeid, sier Schei.

Se dagens resultater på sidene til Nordenfjeldske Seileruke