Volvo Ocean Race

Mean Machine trekker seg

Mean Machine trekker seg

Peter de Ridder og hans Mean Machine lag har trukket seg fra det neste Volvo Ocean Race. De klarte ikke å finne de rette sponsorene til sitt prosjekt.

Publisert Sist oppdatert

Mean Machine var tidlig ute med å annonsere at de ville delta i Volvo Ocean Race. Peter de Ridder er en mangemillionær som har kjørt sitt Mean Machine konsept i en årrekke med stor suksess. Da har han finansierte satsningen, nå siste blant annet i TP 52 klassen, hovedsakelig av egen lomme. 

IKKE LIV LAGA. Nå ville han kommersiallisere prosjektet ved å delta i VOR. Men det var ikke enkelt for en mangelillionær å banke på dørene til de forskjellige styrerommene, når et av de mange kontrollsprøsmålene til den vellstående forretningsmannen var ”hvorfor bruker du ikke den kommersielle verdien som ligger i VOR i egen forretning”. De Ridder bestemte seg derfor nylig for å avslutte forsøket og har nå trukket seg fra startlisten. 

PLANER. Laget har jobbet lenge sammen med stjernedesignerene Judel-Vrolijk om deres nye VO 70. Nå skal det bli interessant å se hvilket lag som tar over designplanene der de Ridder ga seg.