EM i Melges 24

Melgesseilere får stjernecoach

Melgesseilere får stjernecoach

Brian Hutchinson, en av nøkkelspillerene i Team Pegasus, har inngått en avtale med Melgesklubben som gjør at alle de norske seilerne får mulighet til å bli coachet av ham før og under mesterskapet. Hutchinson skal selv seile på Terra Eiendomsmegling under EM.

Den norske melgesklubben er flink til å ta aktive grep for å stimulere til både rekruttering og regattadeltakelse. Nå har de inngått en avtale med Brian Hutchinson om å være eksklusiv coach for de norske seilerne i EM.

SENTRAL. Hutchinson har lenge vært en sentral del av Team Pegasus meget vellykkede seilsatsning: Han var blant annet med om bord da Shark Kahn ble den yngste verdensmesteren gjennom tidene i klassen i 2003 og han seilte med Dave Ullman da de vant verdensmesterskapet i 2006.

Team Pegasus er Philip Kahns utrolig sterke seilteam og de normalt stiller med fire båter i hvert mesterskap, med to verdensmestere og minst en podium plassering de siste fire årene. De har til og med klart kunststykket og skape verdens yngste og verdens eldste verdensmester gjennom sønnen Shark Kahn (14 år) og senior Dave Ullman (62år), alt dette i Melges Klassen, skriver Melges.no på sine hjemmesider.

DYKTIG. Hans innspill kan med andre ord gi verdifull input for de norske seilerne. Planen er å trene med ham to dager før EM, samt å ha daglige debrief etter hver regatta i mesterskapet.

Hutchinson skal selv seile om bord på Terra Eiendomsmegling som spinnakertrimmer.