Simrad OneStar

JOKERMAN først mot mål - men fort nok?

JOKERMAN først mot mål - men fort nok?

Publisert Sist oppdatert

Per Ottar Skaaret la grunnlaget for sin suverene tetposisjon ved å gå øst på bidevinden opp mot Tristeingrunnen. Og uttelling for det banevalget fikk han da vinden dreiet mot sydøst. Det ga ham solid margin over klubbkameraten Pål Stiansen, som rundet som nummer to bak JOKERMAN med sin X-43 GLORY DAYS.

Stiansen har måltall 1,37 mot Skaarets 1,45, og spørsmålet er om Skaaret har opparbeidet seg stort nok forsprang.

Rett bak dem igjen kommer imidlertid Vidar Moe Cayennen VENNINA, og med et måltall helt nede på 1,26, ligger utvilsomt han svært godt an og er den som i størst grad truer JOKERMANs seier i den største klassen.

DURABELIG 1,24-OPPGJØR. I den minste klassen foregår det akkurat nå et durabelig oppgjør mellom de to X-332ene TJANGS (Eilert Kamfjord) og BLÅ (Øyvind M. Vedeler). Side om side med dem igjen ligger svenske Jonas Claesson i sin Humhreys 30, også den med 1,24. Først i mål av dem kommer øverst på resultatlisten.

Men også i denne klassen er den en båt med lavere måltall som ligger best an til å ta seieren. Trond Åsvoll har seilt sterkt med sin Bavaria 38, og ligger hakk i hel med de tre 1,24-båtene. Han har imidlertid 1,19 i måltall!