Haugesund Race Weekend

Fete pengepremier for X-35

Fete pengepremier for X-35

X-Yachts på Vestlandet har bidratt til å bygge opp X-35 miljøet slik at det nå er ni aktive båter i Haugesund Race Weekend til helgen. Nå tar de enda et grep for å promotere klassen og tilbyr en feit sjekk til vinneren i klassen.

- X-Yachts Norge AS økte i 2006 sin satsing på Vestlandet gjennom etablering av X-Yachts Norge Vest AS i Haugesund. Som oppfølgning av satsingen bidrar X-Yachts Norge AS med en premie på 45 000,-  til vinneren av X-35 klassen i årets Haugesund Race Weekend. Haugesund Race Weekend er en av de ledende seilbåt regattaene på Vestlandet, og blir avviklet 10.-11. august i forbindelse med Sildajazz arrangementet. X-35 klassen i Rogaland er i sterk fremgang gjennom økning fra en til ni båter i 2007, melder Rune Lande, en av de sterke forkjemperne for klassen.

X-Yachts Norge Vest AS ble startet i 2006 av Siren Røssland, og er eneforhandler av X-Yachts seilbåtene på Vestlandet. Service ivaretas av H2O Marine Projects AS på Karmøy, som er et full service firma for seil- og motorbåter.