Røyken Hotfoot Jollemaraton

Alt klart for helgens maraton

Alt klart for helgens maraton

Lørdag drar det i vei med den tredje utgaven av Røyken Hotfoot jollemaraton i Indre Oslofjord. Så langt er påmeldingen litt laber på grunn av en kollisjon med et annet jollearrangement, men arrangøren regner med 40-50 båter på startlinjen.

Så langt er det påmeldt 19 båter til Røyken Hotfoot jollemaraton som starter på lørdag. Arild Heldal, initiativtaker og pådriver for regattaen, regner likevel med at det innen lørdag kommer til å være mellom 40 og 50 deltakende båter klare.

LABERT. -  Jeg har snakket med flere som skal være med, men som ennå ikke har meldt seg på. Dessverre krasjer arrangementet med en jollesamling til Norges Seilforbund og det gjør at vi mister en 20-30 stykker som normalt hadde vært med, sier Heldal.

Starten på regattaen går lørdag og den lengste banen er på ganske nøyaktig en maraton. Optimistene seiler en halv maraton, og det må, i følge Heldal, være verdens lengste Optimist bane.

LAGSPORT. Nytt av året er at de har utvidet arrangementet til også å inkludere lagseilas for Optimist på søndag. Så langt er det tre lag som er påmeldt, men Heldal regner med at minst to lag til kommer til.

Påmeldingen er åpen helt frem til lørdag morgen, og du kan melde deg på her.