Søk i arkivet

Moss Raymarine RaceBraksuksess i Moss

Moss Raymarine Race savnet flere nybegynnere, men de som var der fikk full uttelling med morsomme baneseilaser og full fest på kvelden. Regattaen får mye skryt fra deltakerne.

- All vinden på fredag skremte nok flere fra å ta turen til Moss denne helgen, men vi som var her fikk det veldig moro, forteller Hans-Christan Grande i Belamarin, sponsor for Moss Raymarine Race.

GUIDING. Nytt av året var et tilbud til alle som ville prøve å seile regatta for første gang med grundig guiding. I alt åtte båter grep sjansen. De fikk verdifulle tips og råd for videre seilas.

Det ble også nok båter til en egen TwoStar klasse siden seks båter stilte til start. De fikk tre race og hadde det veldig moro rundt bøyene med bare to om bord i hver båt. Veteranene Karl Einar V. Jensen og Øyvind Vedeler stakk av med seieren. Resultatliste her.

Lørdag kveld var det dags for fest etter alle hadde seilt to race. Festen ble, etter Grandes utsagn, en lang og begivenhets affære.

KRETSMESTERKAP. Søndag var det dags for nye runder. Moss Raymarine Race var også regionmesterskap i LYS og i klassen under 1.23 var det Rune Øverland i Odyssevs, en Banner ½ tonn, som vant. Resultater her.

I den store klassen med LYS fra 1.24 og opp ble det hjemmeseier til Jan Erik Ruud i Marielle VII, en First 40.7. Resultater her.

ROS. Det var også seks 31.7er på startlinjen i Moss, og Andreas Wettre var suveren med sin Bilbo. Han vant alle tre regattaene, og han var veldig fornøyd med hele helgens arrangement.

- Vi takker for et MEGET bra arrangement. Alt fungerte helt topp, gode baner og ikke minst god VHF informasjon med klare og gode meldinger. All ros til arrangøren, selv en feil på første utkast i resultatlisten ble rettet opp med en hyggelig "takk for at du sa fra". Fantastisk. Dere er et forbilde for andre arrangører, og jeg sier ikke bare det fordi vi vant :-) selv om det selvfølgelig hjelper på humøret, mener Andreas Wettre.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen