VM i handikappseiling

F¾rderseilasen 2007, F¾rder'n

Erikstad og Stordahl med i kampen

De to norske båtene i handikap VM i USA har funnet flyten. Bjørnar Erikstad er imidlertid ikke helt fornøyd med enkeltresultatene etter to dager med seiling.

Publisert

Mandag startet IFDS Disabled Sailing World Championship 2007 i Rochester, NY, USA.

HARDT. To norske båter er på plass. Bjørnar Erikstad seiler i 2.4mR og Jostein Stordahl har med seg sitt mannskap i Sonar klassen. Kampen om medaljene er hard, og etter to dager med seiling ser det ikke helt lovende ut for de norske seilerne.

- Første dag er over, det ble en meget amputert dag da vinden ikke var på arrangørens lag. For oss resulterte det i en seilas. Jeg ble 6 i den og er godt fornøyd med det, meldte Bjørnar Erikstad på sin blogg etter den første runden.

NED. Tirsdagen ble ikke helt som forventet for det norske medaljehåpet.

- Det ble en dag med forskjellige vinder. Jeg er egentlig fornøyd med dagen, men gjorde en feil i starten i første race som resulterte i en 24.plass. De to andre seilasene fikk jeg 9. Og 8.plass og ligger med dette som nr 10. Det er få poeng oppover og det er mye å kjempe om fortsatt, sier han.

Det er franske Damien Sequin som leder klassen.

GODT AN. I Sonar klassen ligger Jostein Stordahl & Co på den rette siden av 10-tallet. De har serien 3, 4, 13 og 21 fra de to første dagene med racing, og de ligger dermed på en sammenlagt 8. plass.

Britiske John Robertson leder klassen.