Quantum Nesodden Høst Cup

Meld deg på til sesongens siste store seilas

Quantum Nesodden Høstcup representerer sesongavslutning for mange regattaseilere, og i slutten av denne uken er regattaen her igjen og markerer nettopp det – at sesongen er slutt. Meld deg på her på SEILmagasinets sider.

Quantum Nesodden Høstcup – på seilermunne «vaffel cup» på grunn av de gode vaflene de har i klubbhuset til Nesodden Seilforening – er en regatta for neste alle. Her blir det baneseilaser for klassebåter, distanseseilas på faste merker for LYS-klassene, turklasse for dem som ikke vil seile spinnaker og – nytt av året – egen doublehanded-klasse i LYS.

KRETSMESTERSKAP. Seilasene i LYS-klassene teller dessuten som kretsmesterskap og det blir delt ut medaljer til de tre beste i hver klasse. Seilasene – en hver dag – vil gå på faste merker og distansen vil være fra 15 til 18 n mil.

For klassebåtene er det lagt opp til to seilaser hver dag. Klasser som 11:MOD, Melges 24, X-99, First 31.7, First 40.7, Express, CB 66 er blant klassene man håper å se på banen utenfor Steilene.

– Alle klasser bør ta utfordringer, oppfordrer arrangøren Nesodden Seilforening, som håper på mange båter og en sesongavslutning det svinger av og som vil få seilerne til allerede nå å lengte etter neste sesong – eller kanskje forlenge sesongen.

SEILERFEST. Og som seg hør og bør en sesongavslutning: Nesodden Seilforening inviterer seilere, supportere, gjester og funksjonærer til seilerfest i fabrikkbygningen på Steilene.

– Vi serverer Steilenes berømte fiskesuppe, lover arrangøren.

ON LINE PÅMELDING. Påmeldingen til regattaen finner du her.

Registrering og betaling gjøres på nettet, slik at du kan dra rett ut til startområdet. Seilingsbestemmelser og startlister vil finnes på nettet noen dager før regattaen, pluss at de blir delt ut på vannet før start. Deltagerlisten blir oppdatert etter hvert som påmeldingene kommer inn.