Volvo Ocean Race 2008-09

Ericsson på plass

Ericsson på plass

Aksel Magdahl og resten av Ericsson Racing Team kom vel frem til Lanzarote før helgen. Det var champagne seiling nesten hele veien fra Stockholm.

Publisert

- Det var stort sett medvind og fine forhold hele veien, forteller Aksel Magdahl, navigatør på det nordiske prosjektet, etter sin første langtur med en VO70.

TRENING. Det ti mann sterke laget brukte elleve dager, med et pitstopp, på transporten fra Stockholm til Lanzarote, og de kom frem på fredag.

På basen i Puerto Calero er det full aktivitet og mannskapet har en hektisk tid med trening foran seg denne vinteren. Magdahl er foreløpig den eneste navigatøren på tobåtprosjektet til Ericsson, og han kommer dermed til å få det ganske hektisk fremover.

Både det nordiske og det internasjonale laget er i full gang med å rekruttere seilere til laget. De hadde også med seg noen på test på seilasen ned til Lanzarote, men de går ikke ut med navnene på hvem de til enhver tid tester.

REKRUTERING. Det internasjonale laget mangler blant annet skipper etter at John Kostecki trakk seg på grunn av familiære grunner, mens det nordiske prosjektet bare har Anders Lewander og Aksel Magdahl signert som skipper og navigatør foreløpig.