Solo med stopp over

20070430 Copyright image 2007©Free for editorial use image. Please credit: onEdition.A victorious Bernard Stamm wins the VELUX 5 Oceans race. The solo Swiss sailor led all three legs, aboard his yacht Cheminees Poujoulat during the race and arrived ...

Velux fortsetter i 2010-11

Det er kanskje ingen som skulle trodd dette, og det er kanskje heller ikke så mange som bryr seg, men den danske vindusprodusenten Velux har bestemt seg for å fortsette som tittelsponsor for jorden rundt solo med stop over.

Publisert

Etter at stjernene i Hugo Boss og Ecover henholdsvis sank og trakk seg med knekt rigg fra det forrige Velux 5 Oceans var det bare for Bernard Stamm å cruise inn til mål hele 14 dager foran den nærmeste av de tre konkurrentene.

LITE INTERESSE. Det er ikke akkurat en mediebegivenhet av de helt store, men regattaen hadde sine sider underveis. Nå viser det seg at Velux er så fornøyde med regattaen at de har signert for 2010-11 utgaven også.

De hevder at de har fått medieverdi for 60 millioner Euro ut av racet, og fikk benyttet racet i stor grad internt og eksternt. Alt i alt var det verdt pengene for den danske vindusprodusenten.

ENDRINGER. Nå skal de gjennomgå den forrige regattaen og gjøre endringer og forbedringer som skal komme neste race til gode.