Søk i arkivet

Høststormen i BergenKuling feide bergensseilerne av banen

Lørdagens Høststorm ble en behagelig seilas for de 28 båtene i Høststormen på Vestlandet. Søndag var det imidlertid helt andre vinder som regjerte og bare fire båter kom i mål.

Lørdag formiddag var det 28 båter som stilte til start ved Herdla. Høststormen i regi av Nordhordaland Seilforening trakk, som vanlig, med seg en rekke seilere i siste sekund.

MEDVINDSSEILAS. Det var litt sol og pene forhold nordover på vei til Fedje for hele feltet

- Pakalolo med skippar Ståle Nikolaisen frå Askøy Seilforening var først over mål i LYS-klassen, men Ollie Royal med skipper Svein Andre Hol også frå Askøy Seilforening var raskest på korrigert tid på lørdag, forteller Harald Madland i regattakomiteen.

SVART MORGEN. Holmen Cafe på Fedje på åstedet for premeieutdeling for seilerene på lørdag. Da de våknet opp på søndag hadde været endret seg dramatisk. Nå blåste det stiv kuling fra sør og med strømsjø i tillegg ble ferden sørover ganske tung for de aller fleste.

- Kun fire båter fullførte. Jenny E, First 36.7, med skipper Øyvind Fjeldsbø frå Ran Seilforening var først over målstreken og var dermed også raskeste båt på søndagens seglas. Deretter fulgte Hyggen IX, First 40.7, med skippar Leif-Martin Drange frå Bergens Seilforening, Scirocco III, Grand Soleil 45, med skipper Bernt Svendsen frå Askøy Seilforening og Farvide, First 44.7, med skipper Arvid Høgelid fra Milde Båtlag, sier Harald Madland.

Resultatlisten finner du her.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen