Satser friskt

Wathne blir Melges-mann i Norge

Wathne blir Melges-mann i Norge

Jens Wathne har lenge vært en meget ivrig og engasjert Melges 24 seiler. Nå blir han også agent av Melges deler og forhandler av Devotti båter i Norge.

Jens og hans bror Jørgen Wathne har seilt Melges 24 i en årrekke. De har base i Haugesund, men har vært like hyppoig på Østlandet som i utlandet med sin båt.

LEVEBRØD. Nå gjør Jens Melges-satsningen om til en heltidstilværelse ved å bli agent for Melges deler og forhandler av Devotti båter i Norge.

De har allerede tyvstartet med å forhandle deler for klassen i året som snart har gått. Neste år skal det satses enda hardere.

- 2007 var et prøveår som har vist seg liv laga takket være medlemmer som har kommet til meg for å kjøpe deler. For at jeg skal lykkes med mine planer håper jeg at flest mulig gjør dette også i fremtiden. På årsmøte i Melges Norway kom Kristian Nergaard med nyheten om at vi skulle ta over delekassen til klubben, forteller Wathne til melges.no, og fortsetter:

TAR OVER. - Kristian Nergaard har alltid tenkt på klassen og jeg er glad for at han vil at vi skal fortsette det han har startet. For Kristian og Peder har det alltid handlet om å hjelpe klassen. Da vi var nye i klassen tok de oss under sine vinger. Jeg ønsker det samme som dem, nemlig å tilby klassen den beste servicen de kan få.. Det betyr at vi vil supplere det allerede eksisterende lageret med tanke på å betjene den norske flåten best mulig. Vi kommer etter all sannsynlighet til å ha en egen bil på eventene i Norge som skal tilgjengeliggjøre delene for medlemmene. Det har vært Devotis kongstanke fra dag en å være i nærheten av kundene, sier Wathne.