Uhell for Mini-favoritt

Uhell for Mini-favoritt

Snakk om uflaks. Slovenske Andraz Mihelin har klart å krasje to ganger i løpet av to starter i Mini Transat. Ingen av krasjene var hans skyld. 

Rett etter starten av første etappe av Transat 6.50 Charente Maritime/Bahia fra La Rochelle for tre uker siden seilte Mihelin rett på en tilskuerbåt. Du kan se film av krasjen her.

PLUSS. Siden feilen ikke var hans fikk han 30 minutters fratrekk på totaltiden fra regattakomiteen på grunn av uhellet. Han rykket dermed opp fra en syvendeplass til en femteplass. Mihelin er en av favorittene i denne regattaen.

Når starten av andre etappe på Mini Transat gikk fra Madeira på lørdag fikk favoritten nok en omgang med uhell. Rett etter start ble han truffet av en konkurrent og han måtte returnere til marinaen med skader.

UTE IGJEN. Han fikk et 25 centimeter stort hull i overgangen mellom skrog og dekk. Arbeidet med å reparere skaden startet umiddelbart og han kom seg ut på havet igjen etter et par timers intenst arbeid. Mandag morgen ligger han på en 58. plass av de 88 båtene som nå er på vei over Atlanterhavet.