Ex-innovation Kværner og djuice

Whitbread-reunion over Atlanterhavet

Whitbread-reunion over Atlanterhavet

Det blir mange gode historier på ripa på Morten Bergesens Nariida i november. Knut Frostad tar med seg alle de norske Whitbread-seilerne på Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup denne vinteren.

Publisert Sist oppdatert

- Det er ti år siden Innovation Kværner-prosjektet og det er jo en god anledning til å mimre litt, forteller Knut Frostad.

STERKT LAG. Han tar med seg Espen Guttormsen, Sveinung Torgersen og Christen Horn Johannessen om bord i Nariida, Morten Bergesens 105 fot lange Wally i The Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup. I tillegg styrker de laget med Arve Roaas fra djuice prosjektet, samt at de har fått med svenske Roger Nilsson som navigator.

- Vi har også Roger "Clodus" Badham som værrouter på land. Vi er like god forberedt som et Volvo-prosjekt, sier Frostad,

"Clouds" er kjent som en av verdens aller dyktigste værroutere og han har jobbet mye sammen med Roger Nilsson opp gjennom årene.

FORSØMT FERIE. Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup starter fra Tenerife den 26. november og målgang er på St. Maarten i Karibia. Frostad regner med å bruke rundt ti dager på turen over Atlanterhavet. Det er 12 båter som er påmeldt til regattaen.

- Etter målgang skal jeg feriere litt i Kariba. Jeg har lovet meg selv å besøke noen av de stedene jeg bare har seilt forbi, forteller Frostad.