Søk i arkivet

Shorthanded-møte 24. oktoberUformelt rorbu-prat om shorthanded-seiling

Onsdag 24. oktober vil Rorbua på Aker Brygge i oslo være stedet for alle shorthanded-interesserte. – Da skal vi møtes til diskusjon om shorthanded-seiling og andre morsomme ting, sier Simen Løvgren, initiativtager til møtet.

Helt siden shorthanded-seilerne møttes i vinter har et oppfølgingsmøte vært bebudet, men det er først nå, etter en travel sesong, at det er blitt en realitet.

– Onsdag 24. oktober kl 1800 på Rorbua på Aker Brygge, sier Simen Løvgren.

– Da håper jeg alle med interesse for shorthanded-seiling vil møte opp. Ta gjerne med makkeren din, oppfordrer Løvgren, som gjerne vil ha et vink om fremmøtet innen 19. oktober. Enten via SMS (900 29 892) eller per E-post.

I vinter ble det luftet om man skulle danne en klasseklubb for shorthanded-seilere eller om man skulle beholde dagens interesse på et uformelt nivå. Det vil det sikkert bli snakket om i Rorbua.

Likeledes tror SEILmagasinet at Jeanneaus nye Sun Fast 3200, som Løvgren selv blir Norges første eier av, vil være tema rundt mange bord.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen