Americas Cup

Cayard fortsetter med spanjolene

Cayard fortsetter med spanjolene

Paul Cayard blir tungt engasjert også i det neste Americas Cup. Nå har den meritterte seileren blitt sportsdirektør for den spanske utfordreren til Americas Cup.

Under det 32. Americas Cup så var Cayard engasjert som rådgiver for Desafio Espanol. Nå har han tatt steget helt ut og blitt sportsdirektør for den offisielle utfordreren til det 33. Americas Cup.

STJERNE. Dette blir syvende gang at Cayard er med i et Americas Cup. Han vant Louis Vuitton Cup som skipper på "Il Moro di Venezia" i 1992, og i 2000 var han med i utfordrer finalen som skipper for AmericaOne. Han har syv verdensmestertitler fra forskjellige klasser og to deltakelser i OL bak seg. Han har også vunnet Whitbread i 1998 som den første amerikaner.

Men det er ikke bare som en av verdens beste seilere han er profilert. Cayard har også en evne og vilje til å kommunisere som har sendt ham til stjernehimmelen for media og sponsorer.

SALIG AC-RØRE. Nå skal han gjøre sitt for at det spanske utfordrerlaget kommer langt i det neste Americas Cup.

Når akkurat det skal skje er fortsatt uklart. Larry Ellison og Ernesto Bertarelli er fortsatt i konflikt og saken skal opp for amerikanske dommer om en uke.