Søk i arkivet

Volvo Ocean RaceTorben Grael blir skipper på Ericsson

– Brasilianske Torben Grael kommer til å bli skipper på den internasjonale båten til Ericsson Racing Team i Volvo Ocean Race. Det røpet Knut Frostad under et møte på Dronningen i går.

Den offisielle annonseringen av Torben Grael vil etter all sannsynlighet finne sted på Lanzarote på torsdag denne uken. Torben Grael var skipper på den brasilianske båten i det forrige racet, og han har tidligere seilt jorden rundt sammen med Knut Frostad.

Grael er også den mestvinnende OL-seileren noensinne med to gull-, en sølv- og to bronsemedaljer. En av dem (sølv) i Soling og fire i Star. Den siste (gull) i 2004.

Knut Frostad har vært rådgiver for Ericsson-laget i innledningsfasen, men han røpet intet på Dronningen-møtet i går om sine eventuelle egne planer i Volvo Ocean Race-sammenheng.

Med Torben Grael som skipper på Ericsson blir det neppe noen egen brasiliansk båt i neste Volvo Ocean Race.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen