Watski Skagerrak TwoStar

En uke til Watski-påmeldingen åpner

En uke til Watski-påmeldingen åpner

1. november klokka 1300 åpner påmeldingen til neste års Watski Skagerrak TwoStar. Og denne gangen, som tidligere, er deltagelsen begrenset til 150 norske og 50 utenlandske lag.

Publisert Sist oppdatert

Da påmeldingen åpnet for 2007-regattaen for nøyaktig ett år siden, tok det ikke mer enn to timer før de 150 norske plassene var erobret og ventelisten begynte å fylles opp. På det meste inneholdt ventelisten nesten 50 lag, men det viste seg til slutt at alle som ønsket å være med, fikk det.

– Vi er naturlig nok spente på hvor raskt de 150 plassene til 2008-regattaen blir erobret denne gangen, sier Lars-Erik Larsen, leder av Fredrikstad Seilforening, som er arrangør av Watski Skagerrak TwoStar. Han har merket en økende strøm av forespørsler om påmeldingsåpningen og regattaen de siste ukene, og han blir ikke overrasket om plassene blir revet like fort bort denne gangen også.

– Jeg tror det gjelder å være rask på labben om man vil være helt sikker på en plass, sier han.

KLOKKA 13, 01.11.2007. Fredrikstad Seilforening ble nylig enig med Watski AS om en ny treårig sponsoravtale, Watski er også sponsor for en tilsvarende doublehandedregatta i Danmark. Nå foreligger det også gryende planer for en regatta i Sverige.

Klokka 1300, 01.11.2007 åpner påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar 2008 her på www.seilmagasinet.no. Selve regattaen starter 18. juni 2008, og vil foregå på den aller lyseste sommertiden.

GODT RÅD. – For å kunne melde seg på må du på forhånd være registrert som bruker og opprette «Min side» her på seilmagasinet.no. Påmeldingssystemet vårt krever det, og dette kan du gjøre nå – om du ikke allerede er registrert – slik at du har alt klart den 1. november og slipper å fumle med å registrere deg da, råder Merete Baalsrud, som sitter i bakkant og tilrettelegger påmeldingen.

Registreringen gjør du enkelt ved å benytte inngangen til registreringen øverst til venstre på seilmagasinet.no.

HVOR FORT? Hvor lang tid tro du det vil ta før alle de 150 plassene blir tatt i år? Bli med på vår uhøytidelige tippekonkurranse!