Watski Skagerrak TwoStar

Påmeldingen er åpnet!

Påmeldingen er åpnet!

Kl 1300 åpnet påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar. 150 nasjonaleplasser og 50 utenlandske plasser skal fylles. Regattaen går fra 18.til 22. juni med start fra Hankø.

Publisert Sist oppdatert

Til regattaen i år tok det 3 timer og 4 minutter innen de nasjonale plassene ble fulltegnet. Hvor fort det vil gå i år vet foreløpig ingen, men spenningen er stor. Over halvparten av de som har tippet hvor fort det vil gå, tipper at det også denne gangen vil ta ca. 3 timer.

Det som eventuelt kan bremse pågangen er det faktum at i 2008 må begge seilerne ha gjennomgått sikkerhetskurs, og praksis fra tidligere år har vist alle som har vært interesserte, til syvende og sist har meldt seg på og stått på venteliste, er kommet med fordi påmeldte lag har trukket seg. At noe tilsvarende vil skje i 2008, kan imidlertid ingen garantere.

Watski Skagerrak TwoStar vil i 2008 som tidligere starte fra Hankø og være et etapperace rundt i Skagerrak – kun avbrudt av 3 timers pitstop i Arendal – og for første gang denne gangen – i Skagen. Kun to seilerekan være om bord i de deltagende båtene.

Fredrikstad Seilforening er arrangør av regattaen. Påmeldingen kan du gjøre her.