Mister sponsor – på jakt etter ny

Skagen Race uten Hovdan

Skagen Race uten Hovdan

Etter 12 år som sponsor har Hovdan nå takket av som sponsor for SkagenRace. – Vi har skiltes som venner og i full forståelse, sierInge-Magnar Olerud i Bærum Seilforening. Foreningen er nå på jakt etterny sponsor, men forsikrer at racet vil gå av stabelen uansett.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, Hovdan syntes de nå hadde foret oss med premier lenge nok og følte behov for å tenke nytt, sier Olerud til SEILmagasinet.

– Vi er selvfølgelig lei oss for det, men vi skiller lag som venner. Nå må vi jakte på de nye mulighetene denne situasjonen gir oss, sier han og nevner revitalisering av arrangementet og en hovedsponsor for hele Bærum Seilforening som noen av mulighetene som ligger i dagen.

Skagen Race går rekordtidlig neste år. Regattaen følger Kristi Himmelfart, og med tidlig påske blir det også tidlig Kr. Himmelfart. 30. april er starttidspunktet i 2008.

– Jeg tror ikke utfordringen blir større enn den vi hadde i år, da regattaen gikk på 17. mai. De fleste pusser båt i påsken, og det er fortsatt det samme antall dager mellom påske og Kr. Himmelfart. Det kan selvfølgelig bli friskt og kjølig så tidlig, men det burde være overkommelig, sier Inge-Magnar Olerud og har garantert en tanke om at det nå fins utrolig mye flott seiltøy.

I så måte kanskje en klesprodusent hadde vært den rette, fremtidige sponsoren?