Søk i arkivet

Seilmakeren DoublehandedMiniene samler seg på Vestlandet

Seilere fra Vestlandet har kjøpt om nesten alle båtene i Oslofjorden etter at Karl Otto Book tok med seg sin gule 21 foter og flyttet over fjellet. Så langt er det seks Minier som har meldt seg på til Seilmakeren Doublehanded.

Tyngdepunktet for Mini Transat seiling har blitt flyttet fra Oslofjorden til Vestlandet. I løpet av sensommeren har flere av Oslo-båtene blitt solgt til ivrige seilere i Bergen og Stavanger.

SEKS. Det gir seg utslag på påmeldingslisten til Seilmakeren Doublehanded. Så langt er det seks 21 fotere som er påmeldt: Anemoi, en Pogo 2, med Eirik Larsen og Kristian Oppedal om bord. Bjørkski, en Clase Zero, med Rasmus Tørnqvist og Ivar Hoflandsdal om bord, Karl Otto Book og Leif Martin Drange seiler Books gule Pluto,Helge Stokkstad seiler en Clase Zero og han har ikke annonsert sin co-skipper ennå, mens Erik Brunborg og Terje Antonisen seiler en Clase Zero ved navn Lilleville og Kjell Ove Klungrehaug og Frode Haugland skal bytte ut 35 Matchen de står påmeldt med til en proto.

- Vi forsøker også å få de miniene som er i Oslo til å ta turen over fjellet for å seile Seilmakeren Doublehanded og så Shetland Race litt over en måned senere. Det kommer til å bli et spennende felt, sier Karl Otto Book.

PS. Det er nå 62 båter som er påmeldt til Seilmakeren Doublehanded.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen